Podanie Anti-Cheat mtvjk
-
Nick na forum: mtvjk
Wiek (wymagane 18+): 22
Staż na forum/serwerach: 2 days
Doświadczenie w wykrywaniu cheatów (1-10): 8/9
Czy pełniłeś już tę funkcję?: na różnych serwerowniach, wolałbym nie wymieniać, jeśli tak to 1s2k/razempofraga/
Ile czasu dziennie możesz poświęcić na sprawdzanie demek?: 2h czasami więcej
Czy potrafisz poprawnie rozpisać demko : Tak, każde
Znajomość cheatów (WH, AIM, SH, Skrypty, NoRecoil): Znam bardzo dużo cheatów, po wallhacki najróżniejszej maści, do samych skryptów chociażby FeniX
Dlaczego Ty? : Myślę, że przydałaby się osoba która trzymałaby nad tym pieczę, mimo że jestem bardzo nowym użytkownikiem i mogłem nie zdobyć bardzo dużo zaufania, to zdaje mi się że mógł bym pomóc w rozwoju, oraz po prostu się przydać.
Kilka słów o sobie: Jestem dość ambitną osobą, dążącą do celu, starającą się, aby każdemu było dobrze i skrupulatną, jestem nauczony na zasadzie prób i błędów, dlatego próbuję wszystkiego. -
Pomimo krótkiego stażu jestem za okresem próbnym. Jesteśmy na scenie dopiero 3 miesiące, więc staż na sieci nie jest priorytetem. Jesteś aktywny, widać że ogarniasz temat. Nie mamy jeszcze nikogo na tym stanowisku, więc fajnie że znalazła się osoba chętna pełnić tą funkcję.
-
Również jestem za okresem próbnym i daniem szansy osobie, która pełniła by tę funkcję widać, że jest aktywny na serwerze i są chęci do współpracy pozdrawiam
. -
Jestem skłonny dać Ci szansę na okres próbny (np. 1 miesiąca). Twoje doświadczenie (8/9) oraz znajomość konkretnych skryptów i cheatów brzmią obiecująco, a rąk do pracy w UBT zawsze brakuje. Twój staż (2 dni) to jednak ogromne ryzyko – nikt Cię jeszcze nie zna. W tym tygodniu chcę widzieć Twoją dużą aktywność na forum i serwerach. Zobaczymy, jak poradzisz sobie z pierwszymi demkami do rozpisania. Powodzenia.
-
Podpinam się do odniesienia administracji powyżej. Okres próbny zobaczymy co będzie dalej
Pozdrawiam! -
Twoje podanie na UBT zostało rozpatrzone pozytywnie. Zgłoś się do Karabin na PW w celu nadania rangi oraz omówienia dalszych kroków.
Witamy w zespole!

Cześć! Wygląda na to, że jesteś zainteresowany tą rozmową, ale nie masz jeszcze konta.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
Z Twoją pomocą tez post mógłby być nawet lepszy 💗
Zarejestruj się Zaloguj się